X
Menu
X

Meer info

van Minicamping de Hofwei

Ruime plaatsen

De minicamping heeft ruime plaatsen en er wordt volop rekening gehouden met kinderen. Door het overzichtelijke terrein kunt u bijvoorbeeld vanuit bijna elke plek zicht houden op uw spelende kinderen.

Modern sanitair

Ons moderne verwarmde sanitairgebouw bestaat uit 4 douches (zonder munten) waarvan 2 douches zijn aangepast voor kleine kinderen. Verder zijn er 4 toiletten en 1 urinoir. Buiten onder het afdak zijn 3 aanrechten met warm/koud water.

Sinds kort is er een nieuw verwarmd toiletgebouw bijgekomen met 2 ruime gezinsdouches en 2 extra toiletten en afwasplaatsen.

Multifunctionele recreatieruimte

Onze recreatieruimte biedt uw kinderen overdekte speelruimte met o.a. een tafeltennistafel, tijdschriften/folders. Ook kunt u gratis gebruik maken van de koelkasten en vriezers. Tenslotte kunt u ook uw fietsen kwijt in deze ruimte.

3 x GRATIS

Gratis opladen van elektrische fietsen
Gratis vlonders voor (voor)tent
Gratis draadloos internet op de hele camping

RESERVEER NU

uw plaats op onze minicamping 

RESERVEER

Kindvriendelijk

Onze minicamping is kindvriendelijk. Er is een speeltuintje waar u vanuit bijna elke plek op kunt kijken. Er staat onder andere een speelhuisje, een zandbak, schommels en een trampoline. Onze voetbaldoeltjes en het volleybalnet geven ook altijd veel speelplezier. Maar vliegeren is natuurlijk ook geweldig !

speelhuisje